Wednesday, January 13, 2010

PANAS!!! ADUN TERATAI JANICE LEE BUAT LAPORAN POLIS TERHADAP PAPAGOMO


ADUN TERATAI DARI DAP JANICE LEE MEMBUAT LAPORAN POLIS TERHADAP BLOGGER PAPAGOMO BERKAITAN SATU ARTIKEL TERDAHULU YANG MENCERITAKAN PENGLIBATAN PEMBANTU KHAS NYA BERKAITAN SATU AKTIVITI DADAH DI SELANGOR! NAMPAKNYA JANICE LEE DAN ORANG ORANGNYA SUDAH MENGELABAH AKIBAT DARI PEMBONGKARAN OLEH GOMO DALAM HAL INI. GOMO AKAN MENDEDAHKAN APA YANG ADA BUAT TATAPAN RAKYAT. KLIK UNTUK ARTIKEL PENUH MALAY MAIL
PANAZ MEMANG PANAZ!!!

KAMI BERSAMA GOMO!!! TOLAK PAKATAN REPUT!! TOLAK KOMUNIS!! ANTI DADAH!! TERUSKAN MEMBONGKAR LAGI GOMO!JANGAN GENTAR BERDIRI KERANA BENAR.
SEDIA GEMPUR!!!!


LAIN LAIN BERITA BERKAITAN LAPORAN POLIS TERSEBUT SILA BACA>> HUHUHU..BERITA PANAZZZ..HOTTTT..JANGAN KETINGALAN..

DIBAWAH ADALAH ARTIKEL PAPAGOMO YANG TERDAHULUGEMPAR-Pembabitan 2 orang Pembantu Khas Adun Teratai DAP Bersama Pengedar DADAH

Tuesday, November 10, 2009
Berita yang ingin di sampaikan ini adalah berita yang sahih dan tepat sumbernya. Gomo telah mendapat perkhabaran bahawa 2 orang pembantu khas kepada Adun Teratai Janice Lee (DAP) telah bersama dengan Pengedar DADAH di sebuah Balai Polis .

Kelibat 2 orang pembantu Khas kepada Adun Teratai (DAP) ini telah membantu Pengedar DADAH tersebut dalam satu urusan. Kedua dua mereka ini juga telah disahkan sebagai Pembantu Khas kepada Adun tersebut. Atas urusan apa kedua dua lelaki ini membantu pengedar DADAH tersebut? Ini yang membuatkan seluruh mata tertumpu kepada sama ada Adun Teratai Janice Lee turut terlibat sama.

Di harapkan pihak POLIS DI RAJA MALAYSIA Caw NARKOTIK dapat menjalankan siasatan ke atas kedua orang pembantu Khas kepada Adun Teratai ini. Siasatan perlu di jalankan bagi mengenalpasti hubungkait mereka ini dengan pengedar DADAH tersebut.

Hal yang berkaitan DADAH ini sesungguhnya boleh mengundang BENCANA buat Malaysia. DADAH merupakan musuh utama rakyat dan ianya perlu kita tentang sehingga lumat.Dengan pembabitan orang politik di dalam hal yang berkaitan DADAH ini membuatkan kita rakyat sendiri tidak tenteram malah memberikan satu kesan yang amat buruk buat imej Malaysia ini.

DAP Organisasi Jenayah Terancang? Klik Disini

Pssstttt.......Kurang ajar si 2 ekor pembantu khas Janicee Lee ni semasa di balai Polis tersebut.TERKINI-RAMPASAN DADAH RM10 JUTA DI PULAU PINANG MELIBATKAN DAP?

Thursday, July 30, 2009RAMPASAN DADAH BERNILAI RM10 JUTA YANG DI SELUDUP DARI LAPANGAN TERBANG BAYAN LEPAS PULAU PINANG KINI MULA MENGHANTUI EXCO-EXCO DAP!!! KETUA MENTERI JUGA SUDAH TIDAK SENANG DUDUK DENGAN KEJAYAAN PIHAK POLIS INI YANG BERJAYA MEMBANTERAS PENYELUDUPAN INI.

SUMBER MENGESAHKAN PENYELUDUPAN INI DI DALANGI OLEH ORANG DALAM LAPANGAN TERBANG DAN KERAJAAN PULAU PINANG. BAGAIMANA DADAH YANG BERNILAI 10 JUTA SENANG-SENANG DI BAWA KELUAR DAN MELEPASI PEMERIKSAAN KESELAMATAN DI LAPANGAN TERBANG BAYAN LEPAS INI?

SETELAH SELANGOR DIBONGKAR DENGAN KEJADIAN JENAYAH TERANCANG SEHINGGA MENYEBABKAN SEORANG SASKSI PENTING DALAM KES INI TERBUNUH SEKARANG TIMBUL PULA ORGANISASI JENAYAH TERANCANG DI PULAU PINANG PULA. BELUM PUN SEPENGGAL PAKATAN PEMBANGKANG INI MENTADBIR SUDAH BEGITU BANYAK JENAYAH YANG MEREKA LAKUKAN DAN DI HALALKAN.

ADA KEMUNGKINAN BANGUNAN KOMTAR DI PULAU PINANG AKAN MENJADI TUMPUAN WARTAWAN DAN FORENSIK PULA!!!

DARI SUMBER YANG SAH JUGA DILAPORKAN PENGERUSI DAP JOHOR DI SERANG KONGSI GELAP!!! ERK...DI SERANG KONGSI GELAP MANA PULA???

KENAPA PENGERUSI DAP INI DI SERANG KONGSI GELAP SECARA TIBA-TIBA??? SUDAH PASTI ADA PERMASAALAHAN DIANTARA PENGERUSI DAP INI DAN KONGSI GELAP BERKENANAAN.

BERKAITAN MASAALAH APA???


SPA?
PELACURAN?
JUDI?
EKOR HARAM?
ALONG?
WANG PERLINDUNGAN?
PENYELUDUPAN?
ROMPAKAN?
CD CETAK ROMPAK?
KELAB BOGEL?
ARAK?
PEMERASAN?
CURI KENDERAAN?
DADAH?

DAN BERMACAM-MACAM LAGI PERNIAGAAN ORGANISASI JENAYAH TERANCANG INI USAHAKAN!!! JADI TIDAK MUSTAHIL YB PAKATAN PEMBANGKANG PEROLEH DANA YANG MEWAH DARI HASIL JENAYAH TERANCANG INI.

PIHAK POLIS DIHARAP BERSAMA-SAMA DENGAN BADAN KERAJAAN YANG LAIN MEMBANTERAS HABIS-HABISAN ORGANISASI JENAYAH TERANCANG INI.


SESUNGGUHNYA JENAYAH MEMBAWA PADAH.


RAKYAT DI MINTA LAPORKAN SEBARANG KEJADIAN JENAYAH SECARA TERUS KEPADA PIHAK POLIS!!!


BERSAMA KITA MEMERANGI JENAYAH
DEMI KESEJAHTERAAN HIDUP!!!

Sabtu, 2009 April 11

UCAPAN PENGHARGAAN DARI PERAK KHUSUS BUAT BLOGGER PERJUANG NEGARA.
Assalamualaikum,Salam sejastera kepada semua blogger perjuang negara.Alhamdullialh..syukur ke Hadrat Illahi kerana dengan izin dan limpah kurnia-nya kita telah berjaya mengharungi pahit getir serta susah payah menghadapi Pilihan Raya Kecil P 059 Bukit Gantang dan ianya telah berakhir dengan selamatnya.Mengambil kesempatan ini, saya Sekupangdua dan rakan-rakan di Perak, kami; YB Zainol, Hamdan Taha, Tn. Hj Amiruddin, Tn. Hj Zairun, Sayuti, Ahmad Kamal, Kepala Perang, Afden dan semua blogger-blogger di Perak,MENGUCAPKAN JUTAAN TERIMA KASIH DAN PENGHARGAAN KAMI YANG TIDAK TERHINGGA kepada semua blogger perjuang negara terutamanya barisan Blogger Pembela Negara (BPN), Penembak-Tepat, waadat, GOMO, Bomoh, Pisau, GAP, Analisa Ringan, Bro Jinggo, Rajahmas, Mamak Haji, Accordblack, Gotahlantun, Medan Info, Faizalrohban, Senapang Patah, Gavamali, Abemie, Tamin Sari, Ayor Lemuju, pembela wira dan teristimewa buat AbangTuah, Apai, Pisau, Sahabat Gunung, ParpuKari serta himpunan bloggers perak, Doremon, Yeop Perak, Taipingmali, Kuntakinte, Shamuddin Aulfahmi, Barisan KAMI, Meorblack, Kepala Perang, Perak Bangkit, AntiPKR dan lain-lain (yg mana tak tersebut tu harap maaf, terlalu ramai kalau nak disebut semua..tapi percayalah anda juga ternasuk dalam geng wira negara) yang sentiasa gigih berjuang membantu jentera PRK BN di Perak. Read More