Thursday, February 18, 2010

Jejak Kasih Khairy Jamaluddin dan Parpukari


Caption gambar: Tenguk tangan kiri Parpukari belakang KJ. Mereka akhirnya berpelukan . Hebat Parpukari, Kalau aku jadi KJ aku terajang saja dia ni, Itulah kehebatan KPPUM Malaysia Khairy Jamaluddin yang masih boleh bersabar dan cool walaupun Parpukari ini pernah hina bapa mentua , tak cukup , anak dan isteri Kj juga dihina. Tapi KJ adalah seorang yang tidak pendendam dan KJ tidak pernah lagi menghina Parpukari walaupun berbakul si mangkok ayun ini menghina Khairy Jamaluddin, Jika KJ tak mahu maki dia biar kami yang maki. paria punya mamak.

Biarlah gambar ini menceritakan segalanya, Anda berhak menilai cerita ini sebenarnya , Keakraban dan pelukan mereka , Inilah gambar Khairy Jamaluddin dan juga Parpukari. Betapa cerianya mereka ketika bertemu di Restoran Kampung Pandan semalam ketika selesai program di kedutaan Australia.
Aku nak cakap pulak! Apasal bila ko jumpa KJ ko tak balun KJ habis-habisan Parpu? bola tanggung dah depan mata, lu boleh biarkan camtu saja ke? ke ko yang tak ada telo... takkan gah dalam blog saje? bila face to face kelu, senyap seribu bahasa!!!

Tabik Papa Gomo!!! Bersemangat masa perarakkan di Jln Yap Kwan Seng! Inilah semangat blogger yang kita mahukan.. Papa Gomo teruskan perjuangan sahabat! sesungguhnya kita bukan blogger pengkhianat! Al-Juburi harus bertaubat...

2 comments:

Hashim said...

Parpuki si kucing kurap.....

Rahsia Jubor Saifool Al Bontot tak berak 2 hari akhirnya terbongkar....terkejut sila klik disini

budak kampung online said...

KAH..KAH..KAH.. SAIFUL RUPANYA SEDARA KHAIRY.. KAH..KA WOIT EJAAN SALAH.. BONGOK.

Sabtu, 2009 April 11

UCAPAN PENGHARGAAN DARI PERAK KHUSUS BUAT BLOGGER PERJUANG NEGARA.
Assalamualaikum,Salam sejastera kepada semua blogger perjuang negara.Alhamdullialh..syukur ke Hadrat Illahi kerana dengan izin dan limpah kurnia-nya kita telah berjaya mengharungi pahit getir serta susah payah menghadapi Pilihan Raya Kecil P 059 Bukit Gantang dan ianya telah berakhir dengan selamatnya.Mengambil kesempatan ini, saya Sekupangdua dan rakan-rakan di Perak, kami; YB Zainol, Hamdan Taha, Tn. Hj Amiruddin, Tn. Hj Zairun, Sayuti, Ahmad Kamal, Kepala Perang, Afden dan semua blogger-blogger di Perak,MENGUCAPKAN JUTAAN TERIMA KASIH DAN PENGHARGAAN KAMI YANG TIDAK TERHINGGA kepada semua blogger perjuang negara terutamanya barisan Blogger Pembela Negara (BPN), Penembak-Tepat, waadat, GOMO, Bomoh, Pisau, GAP, Analisa Ringan, Bro Jinggo, Rajahmas, Mamak Haji, Accordblack, Gotahlantun, Medan Info, Faizalrohban, Senapang Patah, Gavamali, Abemie, Tamin Sari, Ayor Lemuju, pembela wira dan teristimewa buat AbangTuah, Apai, Pisau, Sahabat Gunung, ParpuKari serta himpunan bloggers perak, Doremon, Yeop Perak, Taipingmali, Kuntakinte, Shamuddin Aulfahmi, Barisan KAMI, Meorblack, Kepala Perang, Perak Bangkit, AntiPKR dan lain-lain (yg mana tak tersebut tu harap maaf, terlalu ramai kalau nak disebut semua..tapi percayalah anda juga ternasuk dalam geng wira negara) yang sentiasa gigih berjuang membantu jentera PRK BN di Perak. Read More