Friday, February 19, 2010

Sapa yang buat hal KJ atau Parpukari?

Pada 17 Februari yang lalu Pemuda UMNO menganjurkan satu demonstrasi bagi menyerahkan memorandum bantahan kepada Kedutaan Australia berikutan kebiadapan 50 Ahli Parlimen negara itu yang menggesa Kerajaan Malaysia menggugurkan kes liwat Datuk Seri Anwar Ibrahim. Demonstrasi tersebut dketuai Ketua Pemuda UMNO Malaysia, Khairy Jamaluddin yang berlangsung di luar Kedutaan Australia di Jalan Yap Kwan Seng bermula jam 9.30 pagi.

Mejoriti kehadiran Pemuda, tapi apa hal pulak Parpu Kari n the geng nak claim victory? Gamaknya Parpu Kari dengan muka tak malunya memutar belitkan fakta!
Mana blogger-blogger yang lain.. Kenapa jadi begini? hanya beberapa kerat sahaja blogger yang hadir pada masa penyerahan bantahan tersebut? Tak dapat jemputan!!! Parpu saja nak glamourkan dirinya... korang semua dia peduli apa! janji dia dapat duduk semeja dengan Datuk Rocky Bru. Nak buat demo apa kalau kehadiran blogger seramai ini? kata ini Parpu program demo itu adalah pada asalnya idea blogger! Ye Ke? NAK BUAT DEMO MACAM MANA KALAU BLOGGER-BLOGGER LAIN TAK DIJEMPUT! PIRAAHHHHH!Tumpang sekaki nampak! Parpu Kari mengucapkan syabas kepada KJ diatas kejayaan Pemuda menyerahkan Memorandum Bantah Campur Tangan Australia.

Demi sepinggan nasi berkuah dal, Parpu akhirnya TEWAS!!!
Jejak Kasih Khairy Jamaluddin dan Parpukari
KENAPA BLOGGER TIDAK DIBENARKAN MASUK
UPDATED TERBARU - Wajib baca - PARPUKARI MAHU BODOHKAN SEMUA AHLI DAN KEPIMPINAN PERGERAKAN PEMUDA UMNO
Hospital gila ..ada orang gila makan banyak kari
Dasar Mamak Menumpang...
can i f**k you

1 comment:

Jebat said...

Salam PC

Harap sebarkan artkel dibawah ini
http://jebat2010.blogspot.com/2010/02/hapuskan-perbalahan-dalaman-gempar.html

Juga kepada rakan rakan bloggers yang lain harap dapat siarkan Artikel ini!

Sebenarnya gua langsung tak kenal mamak ini, tapi disebabkan orang ini selalu mengeluarkan pendapat bersifat kurang ajar, maka ada beberapa orang dari rakyat Malaysia yang telah merisik ingin mengetahui siapa bangsat yang bernama parpukari. Sama ada benar atau tidak, dia adalah sebahagian pengkhianat parti keramat, Parti Umno!

Menyifatkan kes seperti blogger Parpu Kari yang menghina Ketua Pergerakan Pemuda Umno Malaysia, Yb Khairy Jamaluddin adalah satu perkara yang amat terkutuk dan tidak akan membawa kepada pengukuhan parti malahan hasil karya penulisan beliau langsung tidak mempunyai bahan bukti yang kukuh selain dari menyebarkan fitnah.

Sabtu, 2009 April 11

UCAPAN PENGHARGAAN DARI PERAK KHUSUS BUAT BLOGGER PERJUANG NEGARA.
Assalamualaikum,Salam sejastera kepada semua blogger perjuang negara.Alhamdullialh..syukur ke Hadrat Illahi kerana dengan izin dan limpah kurnia-nya kita telah berjaya mengharungi pahit getir serta susah payah menghadapi Pilihan Raya Kecil P 059 Bukit Gantang dan ianya telah berakhir dengan selamatnya.Mengambil kesempatan ini, saya Sekupangdua dan rakan-rakan di Perak, kami; YB Zainol, Hamdan Taha, Tn. Hj Amiruddin, Tn. Hj Zairun, Sayuti, Ahmad Kamal, Kepala Perang, Afden dan semua blogger-blogger di Perak,MENGUCAPKAN JUTAAN TERIMA KASIH DAN PENGHARGAAN KAMI YANG TIDAK TERHINGGA kepada semua blogger perjuang negara terutamanya barisan Blogger Pembela Negara (BPN), Penembak-Tepat, waadat, GOMO, Bomoh, Pisau, GAP, Analisa Ringan, Bro Jinggo, Rajahmas, Mamak Haji, Accordblack, Gotahlantun, Medan Info, Faizalrohban, Senapang Patah, Gavamali, Abemie, Tamin Sari, Ayor Lemuju, pembela wira dan teristimewa buat AbangTuah, Apai, Pisau, Sahabat Gunung, ParpuKari serta himpunan bloggers perak, Doremon, Yeop Perak, Taipingmali, Kuntakinte, Shamuddin Aulfahmi, Barisan KAMI, Meorblack, Kepala Perang, Perak Bangkit, AntiPKR dan lain-lain (yg mana tak tersebut tu harap maaf, terlalu ramai kalau nak disebut semua..tapi percayalah anda juga ternasuk dalam geng wira negara) yang sentiasa gigih berjuang membantu jentera PRK BN di Perak. Read More