Friday, August 7, 2009

Wenger selamba bodohkan Piggy Singh


Gambar kenangan dr SUKJ

Now read this slowly and snigger in the comfort of your own homes:
from: http://the-antigonist.blogspot.com/

"Parpu Kari, a friend of mine was nobody to net dwellers before December last year. However being so fed up with unhealthy political developments especially in UMNO, Parpu - as many others did, finally resolved to cyberspace to express his thought and ideas, and thus Parpu Kari was born in virtual world."

:)

Piggy, what did you get for your SPM English?

"I am wanting to know so i can finally resolved to cyberspace to express my thought and ideas, and thus Wenger Khairy can be born again in virtual world."


More story >> I Don't Speak Stupid


By : Wenger J Khairy

8 comments:

Azman said...

TU LA KATA ORANG LEBIH BAIK JANGAN MENGATA ORANG KAN DAH KENA PIGGY...

KESIAN...

Karim Pin said...

Bloggers ProKJ yang boleh tulis hujah dlm bahasa inggeris dan dinamik- wenger, sakmongkol, hang tegar, sameer khan. Piggy tulis mcm budak darjah 1. cermin muka sikit.

aku pon dah meluat baca si paprpu keling mamak kutty tuh.

Parpu Kari said...

Piggy Singh a.k.a Piggy Dahhhh!...
Parpu pun satu kapal dengan piggy. Ada hati mengaku melayu.

Anonymous said...

jap aku pun nak tumpak gelak... hahahahahahaha piggy spm gred brp?

Anonymous said...

parpu hang keling topeng melayu beb...lu not even hindi...tapi keling tegar...

Anonymous said...

Didalam komen blog piggy singh, piggy singh akui bahaya mmg dia termalu.. katanya sekurang2nya dia boleh mencuba buat satu artikel berbahasa ingeris.

katanya lagi, lam2 nanti ok la...

yg sebenarnya.. piggy lain kali klu dah rasa diri tu hebat sgt, jgn lah nak belagak.

kan dah kena gelak kat org.. aku hairan jugak kenapa mereka ni jenis muka tak malu? dah berkali2 di malukan masih tak sedar2 jugak.

Sadisnya....

Parang Sasau said...

Sebenarnya jika pembaca mahu tahu, Piggy Singh ini adalah penulis upahan yang mahu membuktikan bahawa beliau boleh menghancurkan pemimpin UMNO cara ngekngoknya kepada si pengupah. Dalam UMNO, beliau adalah blogers melukut tepi gantang, ada tidak menguntungkan dan tidak ada juga tidak merugikan.

Anonymous said...

Hai, anak aku 18tahun, BI cakap sekadar gagap2, goreng kehteow kerang kat pasar malam pun bersih RM20K satu bulan..

Jangan ingat orang pi sekolah aje ada otak.. depa lagi luas berfikir, ni nak bukak branch satu lagi..

Jangan pandang rendah kebolehan orang lain OK?

KUALI

Sabtu, 2009 April 11

UCAPAN PENGHARGAAN DARI PERAK KHUSUS BUAT BLOGGER PERJUANG NEGARA.
Assalamualaikum,Salam sejastera kepada semua blogger perjuang negara.Alhamdullialh..syukur ke Hadrat Illahi kerana dengan izin dan limpah kurnia-nya kita telah berjaya mengharungi pahit getir serta susah payah menghadapi Pilihan Raya Kecil P 059 Bukit Gantang dan ianya telah berakhir dengan selamatnya.Mengambil kesempatan ini, saya Sekupangdua dan rakan-rakan di Perak, kami; YB Zainol, Hamdan Taha, Tn. Hj Amiruddin, Tn. Hj Zairun, Sayuti, Ahmad Kamal, Kepala Perang, Afden dan semua blogger-blogger di Perak,MENGUCAPKAN JUTAAN TERIMA KASIH DAN PENGHARGAAN KAMI YANG TIDAK TERHINGGA kepada semua blogger perjuang negara terutamanya barisan Blogger Pembela Negara (BPN), Penembak-Tepat, waadat, GOMO, Bomoh, Pisau, GAP, Analisa Ringan, Bro Jinggo, Rajahmas, Mamak Haji, Accordblack, Gotahlantun, Medan Info, Faizalrohban, Senapang Patah, Gavamali, Abemie, Tamin Sari, Ayor Lemuju, pembela wira dan teristimewa buat AbangTuah, Apai, Pisau, Sahabat Gunung, ParpuKari serta himpunan bloggers perak, Doremon, Yeop Perak, Taipingmali, Kuntakinte, Shamuddin Aulfahmi, Barisan KAMI, Meorblack, Kepala Perang, Perak Bangkit, AntiPKR dan lain-lain (yg mana tak tersebut tu harap maaf, terlalu ramai kalau nak disebut semua..tapi percayalah anda juga ternasuk dalam geng wira negara) yang sentiasa gigih berjuang membantu jentera PRK BN di Perak. Read More